ÓvárBor | ÓvárBor - Bemutatkozik Nyugat-Magyarország legújabb italnagykere
A borászok és a vendéglátósok közötti kapocs szerepét töltjük be. Célunk, hogy a borkedvelő fogyasztókhoz kiváló borélmény jusson el, megfelelő információk kíséretében.
rólunk, bor, óvár, mosonmagyaróvár, italnagyker, ital
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,theme-stockholm,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Italnagyker szenvedéllyel töltve

Küldetésünk partnereink sikerességének elősegítése, a borkultúra népszerűsítése és a magyar bor hírnevének öregbítése.
Kik vagyunk?

A borászok és a vendéglátósok közötti kapocs szerepét töltjük be. Célunk, hogy a borkedvelő fogyasztókhoz kiváló borélmény jusson el, megfelelő információk kíséretében.

Hogy dolgozunk?

Hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre törekszünk. Partnereink kiválasztásánál mind szakmai, mind emberi tényezőket is figyelembe veszünk.

Mit nyújtunk?

A borászatok által megteremtett értéket adjuk tovább, megfelelő információkkal ellátva és edukálva partnereinket. Nem csak bort, hanem élményt is közvetítünk. Elérhető áron maximális minőséget garantálunk.

Kiváló ár-érték arányú borok

Nálunk minden megtalálható a kínálatban, legyen szó ismert borászatról, amelynek helye van a borlapokon, vagy kevésbé ismert, különleges kincsekről, amelyeket személyesen fedezünk fel és ajánlunk Önnek.

Gyors, ügyfélbarát szolgáltatás

Nekünk ez nemcsak a munkánk, hanem a szenvedélyünk, így minden egyes partnerünkre odafigyelünk és gyorsan, személyre szabottan biztosítjuk számukra szolgáltatásainkat.

Elégedett partnerek

Csatlakozzon Ön is elégedett partnereinkhez! Bízza ránk Ön is a borlapjának összeállítását!