ÓvárBor | Ludányi András Pincészete
Italnagyker szenvedéllyel töltve.
Italnagyker Mosonmagyaróváron
18777
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18777,theme-stockholm,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Ludányi András Pincészete

Ludányi András Pincészete 20 éves borászati vállalkozás mely a  Mátrai borvidékhez tartozó festői szépségű Gyöngyöstarjánban működik. A családban tradíciója van a szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek. A borvidéket első sorban fehérbor jellemzi. Kékszőlőből főként rosé bor készül de a fajta választékban megtalálhatóak a vörös borok is.

Ludányi András. tulajdonos-borász

"Célunk egyedi stílusú magas minőségi borok készítése, kihasználva a borvidék kiváló adottságait, amelyet a legmodernebb borászati eljárások alkalmazásával ötvözünk. Továbbá, hogy pincészetünkből kiváló minőségű borok kerüljenek ki, melyek méltán megállják helyüket a hazai és külföldi igényes borfogyasztók köreiben is. Szívügyünk, hogy a mátrai borvidék is méltó elismerést kapjon. A fehérborok irányított, hűtött erjesztéssel készülnek, így a borvidék és a szőlőfajta illat- és zamatgazdagsága teljes pompával érvényesül a borokban. Mind a szőlőfeldolgozást, mind a borászatot a gyorsaság, a kíméletesség és az igényesség jellemzi."

Date

2019.06.02.

Category

Mátra