ÓvárBor | Lelovits Tamás
Italnagyker szenvedéllyel töltve.
Italnagyker Mosonmagyaróváron
151
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-151,theme-stockholm,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Lelovits Tamás

Lelovits Tamás 2000-ben kezdett el borászattal foglalkozni és hozta létre családi pincészetét Villányban. Jelenleg feleségével közösen viszik a napi teendőket, filozófiájuk  szerint a szakértelem, odafigyelés, jókedv a minőség alapja. Pincészetüket  folyamatosan fejlesztik, széles fajtaválasztékkal dolgoznak a mára már 10 hektárosra nőtt birtokon.

Lelovits Tamás, tulajdonos-borász

"Bár mindig volt szőlőnk, mint, ahogy szinte mindenkinek Villányban, de ez mindig egy kis családi méretű birtokot jelentett. Metszés, traktorozás, szüretek- természetes, hogy egy villányi gyerek ezekben részt vesz. Én ott voltam, először mégsem ebbe az irányba indultam, de a késztetés mindig bennem maradt, hogy kipróbáljam magam a borászat terén. Az elhatározást tettek követték: sok-sok tanulás, munka és alázat, a bor iránt. Úgy érzem, egy életre megszállott lettem. Elvem a fontolva haladás, amit pontosan be is tartottam az utóbbi években. Tanulás, fejlesztések, tapasztalások – lépésről lépésre haladok, ami helyes útként igazolódni látszik. Évről évre gyarapszanak az elismerések a fogyasztók oldaláról és szakmai berkekből is, ez a legfontosabb visszajelzés arra, hogy jó úton járok. Sok titok nincs: a minőséghez munka és szakértelem, odafigyelés kell és egy csipetnyi jókedv. Ha a boraimmal dolgozom, mosolyog a lelkem. "

Date

2019.06.07.

Category

Villány