ÓvárBor | Babarczi Szőlőbirtok és Pince
Italnagyker szenvedéllyel töltve.
Italnagyker Mosonmagyaróváron
167
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-167,theme-stockholm,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Babarczi Szőlőbirtok és Pince

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken, mely a Kisalföld peremén, a Bakony utolsó nyúlványainak számító Sokoró dombság lankáin terül el.
Az immár 65 hektáron gazdálkodó, ízig-vérig családi pincészet a Pannonhalmi borvidékről. Boraik és egész megjelenésük letisztult, profi és nagyon szerethető! A Pannonhalmi borvidékre figyelni kell!

Babarczi Zsuzsanna

"Célunk, hogy családunk összefogása révén, kitartó munkával, generációkon átívelően egy dinamikusan fejlődő, folyamatos megújulásra képes Birtokot hozzunk létre, mely az itt készült borokon keresztül évről-évre méltó módon tudja megmutatni régiónk egyedi adottságait."

Date

2019.06.07.

Category

Pannonhalma